Flexibele verduistering van de ruimte - Eenvoudige plaatsing

ImageImage
Perfecte lichtwering voor de werkplek
In de vergaderruimte en op de werkplek is f lexibele verlichting een must, omdat voor presentaties vaak een volledig donkere ruimte nodig is. Het Silent Gliss verduisteringssysteem is de ideale oplossing voor verduistering van een ruimte. Op unieke wijze gecombineerde zijprofielen, een ZIP-spansysteem en borstelstrips zorgen voor perfecte verduistering. De systemen, met naar keuze kettingbediening of elektrische bediening, zijn eenvoudig in gebruik.

Eenvoudige plaatsing
De in een paar simpele sta ppen direct aan de wand of het plafond te bevestigen profielen zorgen er voor dat de kosten tot een minimum beperkt blijven. Moeiteloos.

In drie maten leverbaar
Het systeem is verkrijgbaar in small, medium en large, zodat het geschikt is voor ramen in verschillende afmetingen. De profielen worden zwart of wit gelakt geleverd.

Perfect geplaatst, perfect gespannen
Het unieke uit twee componenten bestaande ZIP-systeem zorgt voor soepele en gelijkma tige bewegingen. De stof is altijd perfect gespannen en de zijprofielen maken optimale plaatsing voor ramen of andere glazen
afscheidingen mogelijk. Door de eenvoudige wijze van bevestiging blijven de kosten voor installa tie tot een minimum beperkt.

Verduistering met één enkele druk op de knop
Het verduisteringssysteem is leverbaar met kettingbediening of elektrische bediening. In geval van elektrische bediening hebben we voor u de radiografische afstandsbediening en de Silent Gliss Move-app. De Move-app maakt het mogelijk ruimtes op een bepaald tijdstip automatisch te verduisteren en kan zelf voorgeprogrammeerd worden.

Topklasse op maat
Het Silent Gliss verduisteringssysteem wordt op maat gemaakt geleverd en is verkrijgbaar in een uitgebreide selectie hoogwaardige Silent Gliss stoffen.
 
 
Silent Gliss Benelux adresinformatie:
Silent Gliss Benelux
Excelsiorlaan 3
1930 Zaventem
Tel: +32 (0)2/240.03.60
Fax: +32 (0)2/240.03.69
info@silentgliss.be
www.silentgliss.be
Vertical Waves
Vertical Waves - een trendy design voor verticale lamelgordijnsystemen