Competentie / toewijding

Image
Toewijding
Het allerbeste product, houdt vanzelfsprekend†de allerbeste service in. Ons klantsupportteam†en dealernetwerk dragen†samen zorg voor een uitgebreid servicepakket naast ons†uitgebreide productprogramma, bestaand uit verkoopondersteuning, technisch advies, confectie,†installatie, onderhoud etc..
Silent Gliss begeleidt haar partners en ondersteunt haar relaties bij alle vragen over binnenzonwering, vanaf het allereerste ontwerp tot de uiteindelijke toepassing en aansluitend met een goede after-sales-service.
Ervaren specialisten gaan ter plekke kijken, verstrekken individueel advies en zorgen voor een nauwkeurige opname van maatvoeringen. De†op maat gemaakte systemen worden geleverd aan en via†onze ''business to business'' partners.†
Alle Silent Gliss†systemen zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen en volgens exacte specificaties. Wij verlenen†standaard 3 jaar garantie op al onze systemen.†
Het verschil tussen goed en uitmuntend zit†in de details. Bij Silent Gliss schenken we veel aandacht aan deze details en we proberen aan al uw wensen tegemoet te komen, zo lang technisch mogelijk.
Competentie
Verbeteren, vernieuwen en ontwikkelen zijn belangrijke aspecten van onze dagelijkse bezigheden. Innovatieve nieuwe producten zijn dan ook onze specialiteit. Silent Gliss is volledig betrokken bij de nieuwste technologieŽn die waardevol kunnen bijdragen aan onze producten.
Tegenwoordig kunnen al onze producten met ťťn druk op de knop worden bediend. Elektrische aansturingen worden meer en meer belangrijk bij binnenzonweringsystemen, niet alleen bij gebruik in commerciŽle gebouwen, maar ook steeds vaker in particuliere inrichtingen. De Silent Gliss motor- en bedieningsopties bieden mogelijkheden voor allerlei individuele wensen en technische vereisten.
De aansturing van onze elektrische systemen kan volledig worden geÔntegreerd in moderne 'faciliteits-management-systemen' van†(grote)gebouwen. De systemen zijn overigens zo ontworpen dat zij gebogen kunnen worden toegepast.†Binnen de Silent Gliss†groep wordt continu gewerkt aan de verbetering en ontwikkeling van onze geautomatiseerde systemen.
Met het groeiende belang om efficiŽnt om te gaan met energie, wordt het op effectieve wijze gebruikmaken van evenals†het afschermen van grote glazen wanden en daken een belangrijke taak binnen ons vakgebied. Wij zijn hier volledig op voorbereid met innovatieve ideŽen en producten.
Silent Gliss blijft zich natuurlijk bezighouden met de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve binnenzonweringsystemen en designs in de breedste zin van het woord. Als koploper, niet als volger, dat blijft ons uitgangspunt.
back    
 
Stoffen
Image
Wij bieden een breed aanbod met stoffen voor zowel huiselijke als projectmatige toepassingen.
 
Nieuwe producten
Image
Silent Gliss Child Safety
Een uniek integraal onderdeel waarmee het leven van een kind kan worden gered