Duurzaam Management

Image
Silent Gliss is een familiebedrijf dat steeds de nadruk legt op de duurzame groei van haar onderneming, gebaseerd op een balans tussen economische, ecologische en sociale elementen.

Duurzame Producten

Image
Duurzame gebouwen hebben duurzame producten nodig.†Onze producten kunnen hierin bijdragen door het effectief beheer van natuurlijk daglicht, de verbetering van interieurcomfort, de verhoging van bezette productiviteit en vermindering van energieverbuik.

Duurzame processen

Image
Silent Gliss werkt voortdurend aan de optimalisering van het productieproces en legt de nadruk op afvalpreventie en- vermindering. Ons materiaal wordt gerecycled of herbruikt. Silent Gliss richt haar milieubeleid op het beheer en vermindering van negatieve effecten op het milieu ten gevolge van haar activiteiten. Ons sleutelwoord is in dit verband:†efficiŽntie, met name op het gebruik van hulpbronnen en materialen, de logistiek en focus op adequate leveranciers.

Sociale verantwoordelijkheid

Image
Voor Silent Gliss is het vanzelfsprekend dat alle relevante en actuele voorschriften boven verwachting toegepast worden en dat iedereen in het productieprocess naar behoren behandeld en vergoed wordt.
 
Stoffen
Image
Wij bieden een breed aanbod met stoffen voor zowel huiselijke als projectmatige toepassingen.
 
Nieuwe producten
Image
Silent Gliss Child Safety
Een uniek integraal onderdeel waarmee het leven van een kind kan worden gered