De nieuwe in het oog springende horizontale jaloezieŽn

ImageImage
Stijl, luxe en bedieningsgemak

Silent Gliss heeft nieuwe horizontale jaloeziesystemen gelanceerd met leren en houten lamellen.

De leren lamellen bieden ultieme luxe en stijl. De leren lamellen zijn verkrijgbaar in meer dan 30 kleuren en zijn afgewerkt met nikkel oogjes met bijpassende of contrasterende stiksels. De pure kwaliteit en aandacht voor detail van deze jaloezieŽn zorgen voor een design statement in elk huis.

Houten lamellen - het natuurlijke alternatief - voorzien van geweven en gegroefde afwerkingen en verkrijgbaar in meer dan 40 kleuren.

De jaloezieŽn worden aangeboden in een reeks van aluminium, houten en leren lamellen van 50 mm.

Met de mono-gecontroleerde Silent Gliss 8910 jaloezieŽn is het mogelijk om de lamellen te kantelen en op te halen met ťťn enkel koord, waardoor het gebruik van meerdere koorden wordt vermeden. Dit unieke systeem beschikt over een 'ononderbroken neerlaatfunctie' - de lamellen worden langzaam en geleidelijk neergelaten met ťťn lichte trekbeweging aan het bedieningskoord. Hierdoor is dit het eenvoudigst te bedienen systeem op de markt.

Het Silent Gliss 8960 systeem wordt geleverd met een stille en nauwkeurige motor die ervoor zorgt dat een soepele werking binnen handbereik van de klant ligt. Het systeem wordt geregeld met behulp van een wandschakelaar, radiografische afstandsbediening of de Move-app - waarmee bediening van het systeem van over de hele wereld mogelijk wordt.
 
Silent Gliss Benelux adresinformatie:
Silent Gliss Benelux
Excelsiorlaan 3
1930 Zaventem
Tel: +32 (0)2/240.03.60
Fax: +32 (0)2/240.03.69
info@silentgliss.be
www.silentgliss.be
Vertical Waves
Vertical Waves - een trendy design voor verticale lamelgordijnsystemen