Draadloos gemak - Tijdloze elegantie - Silent Gliss rol- en vouwgordijnsystemen op batterijen

ImageImageImage
Motor: Ja - Draden: Nee
Hedendaags design voor architectuur en interieur moet permanent voldoen aan de hoogste esthetische maatstaven en met behulp van onzichtbare technologie zo gemakkelijk mogelijk in gebruik zijn. De Silent Gliss rol- en vouwgordijnsystemen op batterijen voldoen aan deze vereisten door te voorzien in draadloze lichtwering, die met één enkele druk op de knop wordt geactiveerd.

Retrofit-installatie

In veel gevallen is bevestiging met bedrading aan een raam niet mogelijk. Silent Gliss gordijnen op batterijen zijn draadloos, wat ze de ideale oplossing maakt voor retrofit.

Eenvoudig vervangen van de batterij
De rol- en vouwgordijnsystemen op ba tterijen maken gebruik van traditionele batterijen met een gebruiksduur van maximaal drie jaar. De batterijen bevinden zich in een gemakkelijk toegankelijke houder, zodat ze wanneer dat nodig is snel ver vangen kunnen worden.

Elegant design
Deze klassieke lichtweringssystemen met een geraffineerd, strak design zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en passen in de meest verschillende interieurs.

Flexibele installatie
Elk gordijn wordt op maat gemaakt en pasklaar geleverd. De systemen zijn geschikt voor plaatsing aan de wand of het plafond en kunnen worden bevestigd met behulp van steunen of klemmen.

Mogelijke accessoires

De rol- en vouwgordijnsystemen zijn met behulp van een wandschakelaar en/of radiografische afstandsbediening eenvoudig te bedienen.

Aan te passen aan elke stijl

De bijzondere Silent Gliss stoffen die voor de gordijnen worden gebruikt, zorgen voor een persoonlijke sfeer in elke ruimte. Het design van de rolgordijnen kan verder worden aangepast door middel van drie verschillende verzwaringsstaven aan de onderzijde.
 
Silent Gliss Benelux adresinformatie:
Silent Gliss Benelux
Excelsiorlaan 3
1930 Zaventem
Tel: +32 (0)2/240.03.60
Fax: +32 (0)2/240.03.69
info@silentgliss.be
www.silentgliss.be
Vertical Waves
Vertical Waves - een trendy design voor verticale lamelgordijnsystemen