3D Vertical Waves

ImageImage
Het lichtspel
De verticale lamelgordijnsystemen van Silent Gliss vormen de perfecte eenheid tussen ontwerp en technologie, zodat u de binnenkomende hoeveelheid licht in de kamer exact kunt bepalen. Daardoor creëert u een unieke sfeer in elke ruimte. Verticale lamellen zijn vooral geschikt voor kamerhoge ramen of kleine ruimtes. Dankzij de hoogwaardige materialen en de unieke kleuren zijn ontelbare opties mogelijk, die aan uw individuele wensen kunnen worden aangepast.

Als het licht op de golven valt

In samenwerking met Europese textielontwerpers heeft Silent Gliss hun lasergesneden verticale lamelgordijnsystemen verbeterd met een adembenemend 3D-uiterlijk. De opvallende lamellen zijn voorzien van een exclusief ontwerp met verbazingwekkende lichteffecten. Vertical Waves vormen het toppunt van ambitieus ontwerp als deze worden toegepast als zonnescherm of als ruimtescheider.

Ervaar de golfwisselwerking nu in 3D
Gedessineerde Vertical Waves met het Andrea-design voegen een intrigerend accent toe aan elke ruimte. Door de wisselwerking van het golvenpatroon wordt uit elke hoek een ander effect gecreëerd.
 

back

 
Silent Gliss Benelux adresinformatie:
Silent Gliss Benelux
Excelsiorlaan 3
1930 Zaventem
Tel: +32 (0)2/240.03.60
Fax: +32 (0)2/240.03.69
info@silentgliss.be
www.silentgliss.be
Vertical Waves
Vertical Waves - een trendy design voor verticale lamelgordijnsystemen